Gott nytt år!

lägenhet1

Vår nya lya! Bilden togs minuterna före kartongerna började bäras in. Under större delen av december, mellan första advent och nyår, har vi befunnit oss mitt bland höga staplar med flyttkartonger. Nu är vi på plats i vår nya härliga lägenhet, och känner oss mycket nöjda och glada, men något trötta på att packa upp och faktiskt inte veta var någonting egentligen finns. Att flytta är en tidskrävande syssla för de flesta, men något värre för oss pryltokiga är jag säker på. Mängder med saker har vi burit, en hel del som jag faktiskt glömt bort att jag ägde. Har blivit riktigt glad när jag sträckt mig längst in i skåpen och hittat loppisfynd som definitivt måste användas oftare. Samtidigt har jag inte hunnit med så många loppisbesök de senaste veckorna (som om jag skulle sakna något eller behöver fylla på), men det blir det ändring på nu när vi kommit en bit på väg i inflyttningen. Hoppas det blir ett härligt 2014, med roliga och galna fynd som sätter lite guld på tillvaron.

nyår2014Lagom till nyårsfirandet fick vi besök av min sambos bror med familj, från Västerås, och vi ägnade årets sista kväll åt en rejäl skaldjursfrossa med hummer, räkor, soppa och sallad. Som med fördel fortsatte idag till lunch. Godare rester får man leta efter och mycket nyttigare än den traditionella nyårsdagspizzan (fast den är ju gudomlig den också).

Många nya läsare har hittat till Pensionat Granath under december via retrobloggarnas julkalender. Fantastiskt roligt och ni är varmt välkomna. Hoppas ni fortsätter titta in här då och då. Fynd, och en hel del mat, utlovas året om. I morgon blir det loppis och coleslaw.

3 thoughts on “Gott nytt år!

  1. Tack snälla! Golvet var nog det vi föll för först, när vi tittade på lägenheten utan några större planer på att flytta, men väggarna och taket är också underbara så flytt gick inte att undvika.

Comments are closed.